Små reklampennor innehåller mycket information

Custom-Promotional-ProductsSom tidigare påtalats är det mängden och trycket på dina reklampennor som kommer att vara det som tillsammans utgör hur stor, bred och kraftfull exponeringen av din marknadsföring inom detta område ska bli. Här finns det en del som går omkring och tror att de inte kommer att få plats med mycket information på sina reklampennor, medan det finns andra som mycket väl känner till att de kan få in massor av information på dessa. Egentligen är ingen av dessa kunskaper något att hänga i julgranen, utan här handlar det också om en balansgång så att allt blir tydligt och inte för mycket eller för lite.

När det nu är ett faktum att du kan få plats med otroligt mycket information på en reklampenna, vad är det då som ska vara med på denna och vad är det som är viktigast? Det viktigaste av allt kommer naturligtvis att bli företagets logotyp eller namn, då detta är det som symboliserar ditt företag. Efter att detta blivit klart så är det faktiskt lite olika synsätt på vad som ska finnas på en reklampenna. Här handlar det helt enkelt om vilket sätt som du vill att dina potentiella och återkommande kunder ska kontakta dig.

I det fallet kan du då välja mellan antingen telefonnummer eller e-postadress. Tycker du att det räcker med logotyp och enbart kontaktinformation, så finns det inget som säger att du inte får plats med både e-post och telefon. Här finns det dock alla de som vill ha mera och då vill ha med webbadress och en eventuell slogan. Inget av dessa val kommer att vara fel och du kommer att kunna välja fritt och få det precis som du vill ha det på dina pennor. Det enda du ska tänka på är att det inte blir för mycket information, som leder till att det blir för smått eller på annat sätt otydligt. Tydligheten på dina reklampennor är A och O för att lyckas.