reklampennor med tryck

Reklampennor med tryck – vilken är rätt för er?

Att välja reklampennor med tryck är kanske inte ert företags viktigaste prioritet, men det ska ändå göras rätt så att er investering ger maximal utdelning i form av varumärkesuppbyggnad. Så vilken penna med tryck är rätt för just ert företag eller organisation? En bra grund är att utgå från era tänkta mottagare och användare, är de era anställda eller era kunder? Vilka personer är de och vilka uppgifter har de? En snabb analys kan ofta ta er långt och ge er ett bättre underlag för att välja rätt.

Kanske behöver pennan hålla visa specifika funktioner utifrån vilka som ska använda dem? Till exempel ett visst typ av bläck eller en touch funktion? När ni valt ut vilka specifikationer pennan måste hålla är det dags att se till att den håller er grafiska profil på ett bra sätt så att den passar in med era andra profilprodukter. Utgå från er grafiska manual och välj ut färger och grafiska detaljer pennan gärna får hålla.

När ni valt ut både specifikationer och grafisk grund är det dags för det roliga, att välja er modell! Det absolut lättaste sättet är att gå in på en webbplats med ett stort sortiment och välja där. Ett av marknadens största sortiment av reklampennor med tryck finner ni på tsreklam.se. De har Sveriges största sortiment där ni enkelt kan slå in önskad färg, prisklass och typ av penna för att ni enkelt ska kunna navigera er fram till er favoritpenna!

reklampennor med tryck

När ni valt en modell som ni tycker ser bra ut är det dags att välja tryck, oftast har man ett relativt begränsat utrymme på en reklampenna. Därför gäller det att välja rätt, det är aldrig fel att köra till exempel endast sin logotype på en snygg position. Vill man kan man också få med webbplats eller telefonnummer samt annan information. Tänk dock på att den inte ska bli för plottrig och att texten inte ska bli för liten så att folk med synproblem kan få svårt att läsa eller se er information.

När ni valt vilket eller vilka tryck ni vill ha på pennan kontaktar ni er leverantör och ber dem ordna en digital bildskiss på pennan med trycken inlagda så att ni ser hur det blir vid färdig produkt. Om allt ser fint ut är det bara att köra igång produktionen och invänta era nya profilpennor!