Hur många reklampennor ska du köpa per beställning?

pens-003Något som inte alls går att säga på rak arm är hur många reklampennor du ska köpa i en och samma beställning. Detta kommer att vara något som är helt individuellt från företag till företag. Här kommer det också att handla om vad du ska utföra under en viss tid.

En del gånger kommer det att behövas flera reklampennor, medan det finns andra tillfällen under året då det inte är så stor åtgång. Den enda som kommer att kunna veta hur många reklampennor som kommer att behövas är du själv som ägare och driftansvarig av det företag som pennorna syftar på.

Det du vill uppnå när du skapar och beställer dina reklampennor är en kostnadseffektivitet och då finns det två saker att se till. Detta är hur många du kommer att behöva samt hur lång tid du kommer att dela ut dessa. Om det är högsäsong och många mässor och olika händelser kommer din beställning att bli större och om det är lågsäsong så kommer den att bli mindre.

För att uppnå högsta effektivitet, kvalitet och bästa pris så finns det dock något som rekommenderas. Detta är något som många företagare inte tänker på och som kan påverka den effektivitet du får av dina reklampennor.

Här handlar det då om hållbarheten på bläcket och naturligtvis vill du vara den som har en bra kvalitet på dina reklampennor så att dina potentiella och återkommande kunder verkligen kan använda dem. Är det så att dina reklampennor inte fungerar så är det lätt för människor att förknippa det även med dina produkter eller tjänster, vilket förstås skulle vara något mycket negativt.

Av den anledningen så rekommenderas det att du beställer det antal reklampennor du kommer att använda de närmaste nio månaderna. På så sätt får du alltid pennor som fungerar och ger ett positivt intryck för ditt företag, samtidigt som du också får ett bra pris vid din beställning.